Concursul Regional de matematica Magia Numerelor, editia a VIII-a

Publicat in data de joi, iunie 08 th, 2017 · no Comments · In ,

Data şi locul desfăşurării concursului: sambata 10 iunie 2017 la Colegiul National MIHAI EMINESCU Bucuresti.

Elevii se vor prezenta in salile de concurs intre  orele 9.00-9.30 avand asupra lor un act de identitate sau carnet de elev vizat pe anul scolar in curs. Ora de incepere a concursului este 10.00.

Inscrierea elevilor se va face de catre un profesor de matematica sau invatatorul clasei la adresa de email madalina_giurgescu@yahoo.com. In cazul in care dintr-o scoala participa mai mult de 5 elevi, scoala trebuie sa asigure un cadru didactic supraveghetor si un profesor de matematica pentru corectare, conditie obligatorie ca elevii sa fie inscrisi in concurs. Prezenta profesorilor/invatatorilor supraveghetori se face la ora 9.00 iar a profesorilor/invatatorilor corectori la ora 11.00.

Materia de concurs este cea prevăzută în programa şcolară a fiecărei clase, parcursă până la data concursului. La fiecare clasă sunt patru subiecte (subiectul I -10p, subiectul II – 20p, subiectul III – 30p, subiectul IV – 30p, oficiu -10p), cu exceptia claselor a VIII- a şi a XII-a.

La clasa a VIII-a, respectiv  a XII-a, proba are doua parţi: prima parte va fi un test gen Evaluare Nationala, respectiv Bacalaurat, iar a doua parte va avea 2 probleme – fiecare de 10 p.

Telefon contact: 0740 049 236 – prog. Giurgescu Madalina sau 0722 843 191- prof. Voinea Marian.

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

De obicei raspundem in 24 de ore exceptand vacantele si zilele nelucratoare. Toate emailurile sunt confidentiale.

Va multumim pentru ca ne-ati contactat.

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty