Transferul elevilor la Colegiul Național ”Mihai Eminescu”

Publicat in data de joi, iulie 23 rd, 2020 · no Comments · In

Anunț din 20 august 2020 cu privire la conținuturile din programa școlara vizate pentru susținerea examenelor de diferență la următoarele discipline:

Anunț 28 iulie 2020

Actele pentru transfer se depun începând cu data de 01 august 2020, fie la secretariatul unității de învățământ între orele 11,00-13,00 de luni până joi, fie pe emailul colegiului colegiul_eminescu@yahoo.com, semnate și scanate.
În ambele situații, cererea de transfer va fi însoțită de documentele specificate în cererea-tip. Soluționarea cererilor de transfer are loc în perioada 25 august – 07 septembrie 2020, conform ROFUIP, iar secretariatul unității va informa părintele/reprezentantul legal/elevul major despre modul de soluționare al cererii.

Anunț 23 iulie 2020

Pentru realizarea transferului din altă unitate de învățământ la CNME se completează o cerere-tip pe care o puteți descărca de aici. Pe cerere sunt specificate și alte documente care vor însoți cererea-tip la depunerea ei. Vom anunța în curând modul de depunere a actelor solicitate și termenul limită.

Pentru alte anunțuri dați click aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De obicei raspundem in 24 de ore exceptand vacantele si zilele nelucratoare. Toate emailurile sunt confidentiale.

Va multumim pentru ca ne-ati contactat.

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty