Centru de examinare CAMBRIDGE

Publicat in data de joi, martie 16 th, 2023 · 2 Comments · In , ,
Partener

Consiliul Britanic

Este binecunoscut faptul ca examenul Cambridge este unul dintre cele mai prestigioase teste de limba engleză, fiind recunoscut în întreaga lume de catre universități, angajatori și guverne.
Prin parteneriatul pe care Colegiul Național „Mihai Eminescu” l-a încheiat în anul 2022 cu Consiliul Britanic, elevii colegiului nostru au avantajul de a susține examenele Cambridge în cadrul liceului pentru toate nivelurile CEFR, de la A1 la C2. Obținerea unui certificat Cambridge poate fi un avantaj atunci cand elevul dorește să se înscrie la o clasă cu predare în regim intensiv sau bilingv a limbii engleze, la începutul gimnaziului sau liceului. De asemenea, echivalează proba de competentele lingvistice de comunicare în limba engleză în cadrul Examenului de bacalaureat național și constituie un avantaj dacă elevul dorește să se înscrie la universități internaționale ori să obțină un loc de muncă mai bine plătit.
Elevii noștri se pregatesc pentru aceste examene în cadrul unor discipline opționale specifice, propuse și susținute de profesorii de limba engleză din unitatea de învătământ.
La Colegiul Național „Mihai Eminescu”, sesiunile de examinare se organizeaza de 2-3 ori pe an, in funcție si de solicitările elevilor.
Persoană de contact este doamna profesor Popescu Nicoleta, telefon 0728179498.


2 Comments on “Centru de examinare CAMBRIDGE

  1. Pingback: Anul școlar 2022-2023 – anunțuri Colegiul Național ”Mihai Eminescu” București

  2. Pingback: Anul școlar 2023-2024 Colegiul Național ”Mihai Eminescu” București

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

De obicei raspundem in 24 de ore exceptand vacantele si zilele nelucratoare. Toate emailurile sunt confidentiale.

Va multumim pentru ca ne-ati contactat.

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty