Despre noi

Elevii Colegiului Naţional Mihai Eminescu se evidenţiază prin rezultate bune la invatatura, concursuri si olimpade, spirit innovator, modestie si o ţinuta decenta.
Un serviciu de pază eficient asigură un climat permanent de siguranţă.

Oferta educaţională tentantă vizează o gamă variată de opţiuni privind individualizarea parcursului şcolar al fiecărui elev în funcţie de competenţe, aptitudini, opţiuni şcolare şi profesionale.

Competenta si profesionalismul cadrelor didactice (4 prof. doctor, 56 prof. grad didactic I, 8 prof.grad didactic II, 17 prof Definitivat) au condus la obtinerea in ultimii cinci ani a numeroase premii la etapele municipale, naţionale şi la cele internaţionale ale olimpiadelor si concursurilor scolare.

Celor interesaţi, Concursul National de Poezie Gellu Naum le oferă un cadru pentru a se dezvolta in domeniul literar; creaţiile lor pot fi prezentate în revista şcolii EXTEMPORAL.

Dacă doriţi să continuaţi activitatea sportivă începută în gimnaziu, să vă dezvoltaţi armonios, beneficiaţi de o modernă bază sportivă (sală de sport, teren de fotbal/handbal) şi de pregătirea în cadrul echipelor reprezentative de baschet (fete şi băieţi), volei (fete si baieti), fotbal (băieţi) şi handbal (fete si băieţi).

Acţiunile desfăşurate la sfârşit de săptămână şi în vacanţele şcolare sunt interesante, atractive şi variate. Astfel, au fost organizate excursii în ţară şi străinătate, vizionări de spectacole, întâlniri cu personalităti ale vieţii culturale, vizite la muzee şi expoziţii, întreceri sportive etc.

Acces full-time la Internet. Elevii au posibilitatea să navigheze pe internet şi să-şi realizeze pagini de web personale şi materiale de portofoliu în domenii ale ştiinţei şi culturii universale.

Ai ceva de spus care să te reprezinte pe tine şi generaţia ta? Consiliul Elevilor este locul în care îţi poţi exprima opiniile într-un cadru organizat, participând angajat la viaţa şcolii.

La absolvire elevii pot obţine certificate de atestare a competenţelor recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, obtinute in urma sustinerii atestatului profesional de către absolvenţii claselor de matematică-informatica si matematica-informatica intensiv informatica sau competente obtinute ca urmare a sustinerii atestatului de competenta lingvistica pentru absolventii claselor cu studiu intensiv şi bilingv al unei limbi straine.

Pentru echivalarea competentelor digitale – proba D, se poate obtine certificarea recunoscuta international ECDL, pentru utilizarea calculatorului.

 

De obicei raspundem in 24 de ore exceptand vacantele si zilele nelucratoare. Toate emailurile sunt confidentiale.

Va multumim pentru ca ne-ati contactat.

Enter a Name

Enter a valid Email

Message cannot be empty